OP MAAT GEMAAKT

ONTDEK DE UNIEKE WERELD VAN HANDGEMAAKTE KERAMIEK

Voor de liefhebbers van exclusiviteit biedt SJOON de mogelijkheid om jouw keramische dromen tot leven te brengen. Ben je gecharmeerd door een bepaalde vorm, maar droom je van een ander glazuur? Of borrelt er een creatief idee in jou dat je graag wilt verwezenlijken? Alles is bespreekbaar. Neem gerust contact met ons op via een bericht of e-mail, en ontdek hoe wij jouw wensen omzetten in unieke, handgemaakte keramiek.

 
VOOR DE INDIVIDUELE KUNSTLIEFHEBBER:
  • Heb je een fascinerende vorm gezien, maar zie je het liever gehuld in een ander glazuur?
  • Koester je een eigen creatief idee dat je tot leven wilt brengen in prachtige keramiek?

Laat je inspiratie de vrije loop! Wij staan klaar om samen met jou de perfecte keramische creatie te ontwerpen. Contacteer ons vrijblijvend en ontdek de mogelijkheden.

 
VOOR WINKELS DIE STREVEN NAAR EXCLUSIVITEIT:
  • Heb je een eigen winkel en geloof je dat SJOON perfect past in jouw assortiment?
  • Overweeg je een unieke samenwerking waarbij we collecties speciaal voor jouw winkel creëren?

Laten we de mogelijkheden bespreken! Of je nu kiest voor op maat gemaakte collecties of modellen uit ons bestaande gamma, wij streven naar de perfecte match voor jouw winkel. Samen geven we jouw assortiment een unieke, ambachtelijke touch.

 

Houd bij op maat gemaakte stukken rekening met een mogelijke productietijd van 2 maanden. Kwaliteit vergt tijd, maar het resultaat is een exclusief kunstwerk dat perfect aansluit bij jouw visie. Ontdek de wereld van SJOON en geef jouw ruimte een uniek karakter met handgemaakte keramiek.

Pre-loader